Bekijk de webversie
Nieuws

Beste ,

Bijna aan het eind van het jaar willen wij je informeren, dat wij voornemens zijn de MS Exchange mailservice - die je nu gebruikt voor het mailverkeer - rechtstreeks te gaan onderbrengen bij Microsoft.

Als gevolg hiervan, is een aantal ingrepen aan de zijde van de klant helaas onvermijdelijk. Afhankelijk van jouw situatie zullen in ieder geval de login-gegevens gaan wijzigen en zal de huidige mailopslag overgezet moeten worden naar de nieuwe omgeving. Uiteraard zullen wij dit begeleiden, op afstand of tijdens een persoonlijk bezoek.

De reden waarom we deze wijziging willen doorvoeren, is in eerste instantie om het serviceniveau op een hoog peil te houden en bij problemen adequaat te kunnen reageren. Het plan is om de werkzaamheden gefaseerd door te voeren en het tijdstip voor de actie in overleg met jou en onze leverancier in te plannen, om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Naast wellicht enig ongemak heeft de wijziging ook voordelen, want het tarief ligt € 2,45 per maand per mailbox lager dan het huidige tarief en de capaciteitsopslag voor je e-mail gaat van 5 naar 50 GB, dus aanzienlijk meer ruimte voor minder kosten.

Wij horen graag of je met het bovenstaande kunt instemmen of dat er wellicht bezwaren zijn. Op moment, dat wij een reactie van onze andere klanten binnen hebben, zullen wij je verder berichten.

Kortom, we horen graag hoe je hierover denkt.

Hartelijke groet,
Bert

Nieuws
Studio2B | Uitschrijven voor deze nieuwsbrief